Daugiau prekių.
Prekių nerasta

Bekontaktis termometras kūno temperatūrai matuoti 32.0°C~42.9°C UT300H

  • Matavimo laikas: ≤0.5s
  • LCD šviečiantis ekranas
  • Automatinis išsijungimas po paskutinio matavimo: 20s
  • Tikslumas: ±0.3°C
  • Kūno temperatūrai: 32℃ / 42.9℃
  • Paviršių temperatūrai: +-0℃ / 100℃
  • Maitinimas: 9V baterija 6F22 (nepridėta)
Skaityti daugiauShow less
Kaina 25,50 € (su PVM)
Prekių liko nedaug!
Prekės kodas:
50-344
Aprašymas

Bekontakčiai termometrai

Skaitmeninis bekontaktis termometras – tai modernus ir patogus elektroninis prietaisas (taip pat gali būti bekontaktis infraraudonųjų spindulių termometras), kurio paskirtis – kūdikiams, vaikams, suaugusiems išmatuoti kūno temperatūrą ar daiktų temperatūrai matuoti (pvz. kūdikio maistui ar vonelės vandeniui, ar ne per karšti). Šie termometrai dar vadinami nuotoliniais termometrais. Tiek didesniems vaikams, tiek ir kūdikiui sunku ramiai išbūti vienoje vietoje, todėl nuotolinis, bekontaktis termometras gali palengvinti temperatūros matavimo procesą. Bekontakčių termometrų prekių puslapiuose galite rasti pirkėjų atsiliepimus. Taip pat galite ir patys palikti komentarą tuose prekių puslapiuose, kurie dar neturi atsiliepimo. 

Tiems, kurie įpratę prie tradicinių termometrų kyla klausimas, kaip matuoti temperatūrą skaitmeniniu, elektroniniu, bekontakčiu termometru. Tereikia jį nukreipti į kaktos sritį ir jis per sekundę nustatys vaiko temperatūrą. Kadangi bekontaktis skaitmeninis termometras taip pat naudojamas kaip termometras skysčiui ar kaip termometras kūdikio buteliukui, tokiu pat principu jį naudojame ir kitų objektų temperatūrai išmatuoti. Tad geriausias termometras skysčiams ir žmogui matuoti – tai ne du skirtingi, o vienas bendras – bekontaktis elektroninis termometras.

Tiksliausias bekontaktis termometras tai toks, kurio matavimai turi mažiausią paklaidą. Kiekvienas geras ir pripažintas gamintojas gali pasiūlyti itin tikslius ir kokybiškus bekontakčius termometrus. BioMed.lt prekiauja tokių pripažintų gamintojų termometrais kaip Omron, Novama, Medisana, Vitammy, HubDIC, Beurer. Kviečiame norimą termometrą nusipirkti mūsų el. parduotuvėje internetu konkurencinga kaina. O kai kurioms prekėms taikoma akcija leis tai padaryti dar pigiau. Atsiliepimai, esantys kiekvienos prekės puslapyje, padės išsirinkti Jums geriausią prekę, o kiekviena jų pristatoma su pilna komplektacija ir naudojimo instrukcija, tad be rūpesčių išmoksite naudotis šiais moderniais prietaisais.

Skaityti daugiauShow less
Produkto Aprašymas
50-344
Atsiliepimai
Nėra komentarų
6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Meniu

MENIU