Daugiau prekių.
Prekių nerasta

Kalkių šalinimo skystis kavos aparatams EcoDecalk DELONGHI, 250ml

 Reguliarus De‘Longhi EcoDecalk naudojimas užtikrina prietaiso ilgaamžiškumą ir padidina elektros energijos suvartojimo efektyvumą. Nenaudojant šio valiklio kalkių kaupimasis padidina elektros sunaudojimą 30%. 2500ml talpa 2 nukalkinimo procesams.

Skaityti daugiauShow less
Kaina 7,50 € (su PVM)
Turime sandelyje
Prekės kodas:
M551985
Aprašymas

ECODECALK

Nukalkinimo skystis De’Longhi „EcoDecalk“

EcoDecalk, tai naujas, ekologiškas De'Longhi kalkių valiklis. Jo formulė yra 100% ekologiška, tačiau jis daug stipresnis, todėl puikiai išvalo kavos aparato vidų. Reguliarus De‘Longhi EcoDecalk naudojimas užtikrina prietaiso ilgaamžiškumą ir padidina elektros energijos suvartojimo efektyvumą. Nenaudojant šio valiklio kalkių kaupimasis padidina elektros sunaudojimą 30%. Ekologiškas nukalkintojas pagamintas iš 100% pieno rūgšties.

Naudojimo taisyklės. Šios nukalkinimo priemonės (250 ml) užteks 2 kartams. Vienam kartui yra naudojama 100 ml skysčio, kuris yra ištirpinamas vandens talpoje. Jeigu turite automatinį kavos aparatą (su malūnu), paleiskite nukalkinimo programą (žr. į konkretaus kavos aparato modelio instrukciją). Jeigu turite pusiau automatinį kavos aparatą, nuimkite kavos ruošimo rankeną bei pastatykite tuščius indus po kapučinatoriumi ir po kavos išleidimo vieta. Su 5 minučių pauzėmis per 4 kartus išleiskite visą mišinį iš vandens talpos per kapučinatorių ir kavos išleidimo vietą. Tuomet tą patį padarykite su švariu vandeniu. Vandens talpą kruopščiai išplaukite. Kaip dažnai reikia atlikti šią programą? Priklauso nuo Jūsų naudojamo vandens kietumo – kuo vanduo kietesnis, tuo tai reikia atlikti dažniau (automatiniuose kavos aparatuose galite užprogramuoti vandens kietumą ir kavos aparatas praneš, kada reikia atlikti šią programą).

Gamintojas: De’Longhi Appliances S.r.l. - Via L. Seitz, 47, 31100 Treviso, Italy

Tel. +3904224131

www.delonghi.com

cz.actum.core.entity.product.ProductImage@3b265f87[url=https://asset.conrad.com/media10/isa/160267/c1/-/en/GHS-05-CORROSIVE_SY_00/image.jpg,type=Symbol Image]

SAUGOS NURODYMAI .PAVOJINGA.Smarkiai pažeidžia akis.Dirgina odą.Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje.Po naudojimo kruopščiai nusiplauti rankas.Mūvėti apsaugines pirštines,akių ir veido apsaugai naudotis apsauginius akinius ar kauke.

PATEKUS ANT ODOS Plauti dideliu vandens kiekiu ir muilu.

PATEKUS Į AKIS Kelias minutes atsargiai plauti vandeniu. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis.

Jei reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą ar jo etiketę.

Skaityti daugiauShow less
Produkto Aprašymas
M551985
Atsiliepimai
Nėra komentarų
6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Meniu

MENIU