Daugiau prekių.
Prekių nerasta

Antibakterinis valiklis kavos aparatų pieno sistemoms SER3013 DELONGHI, 250ml

"DeLonghi Milk Clean" valymo priemonė užtikrina sklandų jūsų kavos aparato veikimą. Geriausiam rezultatui pasiekti ir norint apsaugo kavos aparatą rekomenduojama naudoti bent kartą kas mėnesį.

Skaityti daugiauShow less
Kaina 6,79 € (su PVM)
Išparduota
Prekės kodas:
5513281861
Aprašymas

VALO IR ŠALINA RIEBALUS 

Veiksmingai valo bet kurią kavos aparato dalį, kuri kontaktuoja su pienu.

  • Skirtas visų tipų pieno putos plakimo purkštukams ir pieno plakimo indo sistemai valyti.
  • Paprastas ir ilgalaikis valymas.
  • Apsaugo jautrias dalias ir ilgiau išlaiko jas švarias.
  • 250 ml įpakavimas.

Naudojimas: sumaišykite 10 ml antibakterinio valiklio su 90 ml vandens. Jeigu turite kavos aparatą su garų antgaliu, išrinkite garų antgalį  ir praplaukite su mišiniu. Jeigu turite kavos aparatą su integruotu pieno konteineriu – įpilkite mišinį į konteinerį, įstatykite jį į kavos aparatą, pastatykite tuščią indą po pieno bei kavos išleidimo vieta ir paspauskite pieno gaminimo mygtuką. Pakartokite procedūrą su švariu vandeniu. Esant pridžiūvusių ir nenusiplaunančių pieno likučių ant cappuccino sistemos dalių, išardykite ją dalimis ir jas pamerkite mišinyje (10% valiklio ir 90% vandens). Palaikykite per naktį ir tada praplaukite su švariu vandeniu.

ATARGIAI

cz.actum.core.entity.product.ProductImage@69ac524b[url=https://asset.conrad.com/media10/isa/160267/c1/-/en/GHS-07-IRRITANT_SY_00/image.jpg,type=Symbol Image]

SAUGOS INFORMACIJA.ATSARGIAI. Sukelia smarkų akių dirginimą. Jei reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą ar jo etiketę. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Po naudojimo kruopščiai nusiplauti rankas. Mūvėti apsaugines pirštines,akių ir veido apsaugai naudotis apsauginius akinius ar kauke.

PATEKUS Į AKIS Kelias minutes atsargiai plauti vandeniu. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Jei akių dirginimas nepraeina:kreiptis į gydytoją.Produktą ir flakoną išmeskite,laikydamiesi šalyje galiojančių taisyklių.

Skaityti daugiauShow less
Produkto Aprašymas
5513281861
Prisegtukai
Atsiliepimai
Nėra komentarų
6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Meniu

MENIU